2×4×2×43-2×46+[9×74÷3×43-(3×15)×6]×0=688-92+(666÷3×43-45×6)×0=(daca se inmulteste paranteza cu 0 se vede ca daca vom aduna, imparti,..., ne va da un rezultat pe care il vom inmulti cu 0 iar rezultatul nou va fi tot 0)=596+0=596 Sper ca te am ajutat!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Ne dorim ca informațiile furnizate să vă fi fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar pentru acces rapid, adăugați-ne la favorite!