Răspuns :
Jocurile reprezintă moduri de interacțiune și socializare, observate atât în relațiile interumane, cât și în lumea animală. De la cea mai fragedă vârstă, copiii învață prin joacă noțiuni precum forma și culoarea obiectelor, lucruri care îi pot răni și de care trebuie să se ferească sau, din contră, lucruri interesante care merită explorate mai atent. De asemenea, jocul presupune comunicare și relaționare, abilități dezvoltate încă din copilărie și de o importanță crucială pentru oameni. Jocurile copilăriei reprezintă modalități de dezvoltare comportamentală și de îmbogățire lingvistică deosebit de importante, cu efecte hotărâtoare asupra vieții de adult. Copilăria este fundamentul maturității, de aceea acesta trebuie să fie solid, pentru a avea o viață echilibrată.
Mai mult n-am :) Succes.
Mai mult n-am :) Succes.
creeativitate, toleranţă, prietenie, bucurie, competitive, rabdare, bună dispoziţie ,implicare, relaţie interpersonala, timp liber, cunoaştere, autocunoaştere, activitate,activizare, exersarea memoriei prin reactualizarea regulilor,
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Limba română. Ne dorim ca informațiile furnizate să vă fi fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Revenirea dumneavoastră ne bucură, iar pentru acces rapid, adăugați-ne la favorite!